no-rightclick
Home e-bikes fietsen/koopjeshoek fietsdragers accessoires/onderdelen service links naar sites openingstijden adres

Movanext

link naar site van:
Movanex Lux Plus (met kantelfunctie)

De Movanext Lux Plus is een nieuwe, zeer lichte en toch stabiele fietsendrager die u eenvoudig op uw trekhaak kunt zetten. De Movanex Lux Plus is kantelbaar, voor een
eenvoudige toegang tot uw kofferbak, ook als er fietsen op de drager staan. Erg handig wanneer u koffers of andere spullen in de kofferbak wilt plaatsen.
De Movanext Lus Plus wordt gekanteld door middel van voetbediening. Onder de drager zit een pedaal waar u met de voet tegenaan moet drukken.
Wanneer u de drager op de trekhaak heeft bevestigd, wordt het gemakkelijk om een tweetal fietsen mee te nemen. Of u nu op fietsvakantie gaat of één of
meerdere fietsen naar school of het station wilt brengen, deze fietsdrager van Movanext maakt het mogelijk. Zeer gemakkelijk in gebruik.
Lichte drager (16 kg) geschikt voor E-bikes. Opvouwbaar en zeer compact op te bergen.

Geschikt voor uw (elektrische) fietsen want met een totaal draagvermogen van maar liefst 60 kilogram is deze drager in staat 2 (elektrische) fietsen te dragen.

De Movanext Lux Plus fietsdrager beschikt over een duostekker. Dit houdt in dat de fietsendrager zowel met een 7-polige als 13-polige stekker op de auto kan worden
aangesloten. De fietsendrager beschikt over alle benodigde verlichting, van knipperlicht tot mistlicht. Ook met een volle fietsendrager bent u dus goed zichtbaar.

- Geschikt voor 2 fietsen (ook E-bikes)
- Zeer gemakkelijk in gebruik
- uitgerust met kantelfunctie: de drager kan gekanteld worden met de fietsen op de drager
- Lichte drager (16kg) geschikt voor E-bikes
- Bewezen technologie, ontwikkeld in samenwerking met Indes
- Opvouwbaar en compact
- Duostekker: zowel 7-polig als 13-polig
- RDW keurmerk
- 2 jaar garantie
- oprijgoot verkrijgbaar voor € 39,95 (op voorraad in de winkel)

Prijs: € 449,-