Home e-bikes fietsen fietsdragers accessoires/onderdelen service links naar sites openingstijden adres
no-rightclick

service-punten

Naast een uitgebreid assortiment producten bestaat onze service uit de onderstaande aspecten:


Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons wat u zoekt en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel!


Deskundig advies

Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden door de jaren heen opgebouwd. Wat u wilt is het belangrijkste, altijd.


Vakkundige en snelle reparaties

Problemen met uw fiets of e-bike moeten zo snel mogelijk worden verholpen en het liefst voorgoed. Wij zullen in onze eigen werkplaats, uw rijwiel of elektrische fiets weer in orde maken.


Gratis leenfiets tijdens reparaties

Kan uw fiets of e-bike niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets/e-bike ter beschikking (mits voorradig).


Perfect rijklaar en veilig afgemonteerd

Om veilig op weg te kunnen en uw fiets perfect rijklaar te maken moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Wij berekenen voor het afleveren en rijklaar maken geen afleveringskosten.


Goede fietsverzekering van ENRA

Als fietsspecialist weten we als geen ander wat belangrijk is aan een goede fietsverzekering. Vandaar dat wij de fietsverzekeringen van Enra aanbevelen.

Informeer ernaar bij ons in de winkel.


Garantie

Garantie is misschien wel het laatste waar u aan wilt denken wanneer u een nieuwe fiets of e-bike aanschaft, maar zeker niet onbelangrijk. Wij geven op al onze producten de garantie, die de betreffende fabrikant in de garantievoorwaarden heeft staan. Wij zullen er alles aan doen om voor u de gevraagde garantie, zo goed en snel mogelijk af te handelen, als dit nodig is.


Acceptatie Fietsbonnen

U kunt bij ons ook uw Nationale Fietsbonnen vrij besteden.


Pinnen

Natuurlijk kunt u bij ons, zonder kosten, uw aankopen met de pin betalen (zelfs een klein bedrag).