no-rightclick
Home e-bikes fietsen/koopjeshoek fietsdragers accessoires/onderdelen service links naar sites openingstijden adres

service-punten

Naast een uitgebreid assortiment producten bestaat onze service uit de onderstaande aspecten:


Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons wat u zoekt en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel!


Deskundig advies

Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden door de jaren heen opgebouwd. Wat u wilt is het belangrijkste, altijd.


Vakkundige en snelle reparaties

Problemen met uw fiets moeten zo snel mogelijk worden verholpen en het liefst voorgoed. Daar waar mogelijk zullen wij uw rijwiel of elektrische fiets gelijk in orde maken, maar de kwaliteit dient voorop te staan.


Gratis leenfiets tijdens reparaties

Kan uw fiets of e-bike niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets/e-bike ter beschikking (mits voorradig).


Perfect rijklaar en veilig afgemonteerd

Om veilig op weg te kunnen en uw fiets perfect rijklaar te maken moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Wij berekenen voor het afleveren en rijklaar maken geen afleveringskosten.


Gratis onderhoudsbeurt

Uw nieuwe e-bike moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe e-bike de eerste onderhoudsbeurt (binnen 4 maanden na aankoop) geheel gratis aanbieden. Ook bij RIH-fietsen wordt een gratis onderhoudsbeurt gegeven.


Goede fietsverzekering van ENRA en ANWB

Als fietsspecialist weten we als geen ander wat belangrijk is aan een goede fietsverzekering. Vandaar dat wij de fietsverzekeringen van Enra en ANWB aanbevelen.

Informeer ernaar bij ons in de winkel.


Garantie

Het is misschien wel het laatste waar u aan wilt denken wanneer u een nieuwe fiets aanschaft, maar zeker niet onbelangrijk. Wij bieden op al onze producten,

zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.


Acceptatie Fietsbonnen

U kunt bij ons ook uw Nationale Fietsbonnen vrij besteden.


Pinnen

Natuurlijk kunt u bij ons, zonder kosten, uw aankopen met de pin betalen (zelfs een klein bedrag).