no-rightclick
Home e-bikes fietsen/koopjeshoek fietsdragers accessoires/onderdelen service links naar sites openingstijden adres

Voor uw nieuwe of gebruikte fiets bieden wij u een Enra-fietsverzekering aan.


U kunt kiezen uit een verzekering voor 3,4 of 5 jaar. Bij aanschaf van een nieuwe fiets met drie-jaars verzekering is de fiets 3 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd. Eventuele prijsstijgingen van hetzelfde model is met maximaal 10% meeverzekerd. U kunt de fiets ook meeverzekeren met schade-dekking. Wanneer er geen tegenpartij is, dan vergoedt de verzekeringsmaatschappij de schade met aftrek van € 25,- eigen risico. Ook accessoires kunt u meeverzekeren.


Normaal gesproken heeft u bij diefstal of schade veel werk om bijvoorbeeld een schadeformulier in te vullen en op te sturen. Wij nemen dit werk van u over.

Belangrijk bij eventuele diefstal is, dat u aangifte doet bij de politie en dat u beschikt over de twee originele sleutels.


Bij het verliezen van een sleutel, bieden wij u de service om een originele sleutel voor u te bestellen en deze wijziging ook door te geven aan de verzekeringsmaatschappij. U kunt ook rechtstreeks bij AXA Sleutelservice een sleutel voor uw AXA slot bestellen. Hiervoor kunt u onderstaande link gebruiken.

Als uw fiets verzekerd is, dient u wel aan de maatschappij door te geven, dat er een kopie-sleutel gemaakt is.


Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.fietsverzekering en sleutelservice

Klik op het logo om naar de AXA sleutelservice te gaan.